Billy ,Benny,Lizzy och Mollys Morsa❤️

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, men mest om livet som 4 barns morsa<3

1år!

Kategori: Allmänt

Idag är de nämligen Billys 1års dag! Våran lilla bebis är ingen bebis längre utan nu mera ett litet barn!

Billy vaknade kl 03 i natt och skrek konstant i 1 timnme och inget hjälpte typ, han fick en alvedon och vi bubbade runt på honom, men tillslut så la vi honom mellan oss och tillslut så somnade han där och sov där till 08:30, då han vaknade upp lyckligare än någonsin<3 Tror minsan våran lilla killes tänder gör väldigt ont.

Leffe började morgonen med att göra en tårta till Billy;)

Nu ska jag dammsuga lite och sedan ta en dusch tänkte jag, för Leffe tog med sig Billy in till örebro för att köpa Billys sista present som vi inte hunnit med att köpa ännu:)

Vi höres;)

Leffe och Billy<3
Allmänt
Bleka tänderna

Heeeelt slut!

Kategori: Allmänt

Är helt slut efter denna dagen som bestod i Lindesberg, där maken va på arbetsintervju, YEEES han fick jobbet. Va ut till Timmy och Jennifer och kollade sedan på en lägenhet, som vi inte alls fastnade för, så är bara att se när den rätta dyker upp. Bor ju jääävligt bra här.

Va även och handlade lite presenter till Billy oxå som blir 1år i morgon, har dock en present kvar, som Leffe får fixa i morrn när han ändå åker in till stan:)

Näe nu ska jag ta en dusch och sedan krypa ner i sängen och se klart på Kokvinnorna, somnade ju mitt i de igår.Vecka 17+0 idag;)

Leffe och Billy<3 Allmänt
Bleka tänderna

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag har vi inte haft för oss allt för mkt, va iväg och böt bil från Cadillacen till Forden. åkte sedan hem och gjorde lite tacos, sedan va de dax att bege sig mot trafikskolan och köra lite;)

Jag tycker de gick helt okey idag, dock kändes de lite som de gick bättre igår, men enligt Marcus så gick de riktigt bra, och de tackar vi för;)

På Torsdag får jag veta hur många lektioner till jag behöver ta;) Men enligt honom så ska de inte krävas så många;)

Nu ska jag umgås med min man lite och tagga nästa lektion som är i morrn.

Leffe och Billy<3

16+4<3 Allmänt
Bleka tänderna