Billy ,Benny,Lizzy och Mollys Morsa❤️

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, men mest om livet som 4 barns morsa<3

Hallå hallå;)

Kategori: Allmänt

Denna veckan började rätt lugnt, och mina kära små kids har börjat sova till ca kl 09 alla 3;) innan var det bara Billy som gjorde det, medans Lizzy och Benny vaknade runt kl 06.

I tisdags så var vi och köpte en ny bil till mig, eller ny och ny är den ju inte, men den är fin;)
Eller vi köpte den inte utan gubben köpte den till mig, då han tyckte att jag skulle ha en fyrhjulsdriven bil nu till vintern, med tanke på att vi bor i skogen, och vi har bara smala grusvägar här, som inte är prio att ploga, om vi säger så...
Så jag och barnen for upp till Fagersta i Tisdags för att provköra den, och jag vart såld direkt, skapligt mycket piggare än S-maxen jag kört runt i nu ett bra tag, men nu ska iaf Leffe ha s-maxen då den är Diesel, vilket den ny inköpta inte är...

Igår vart det lite kvällsjobb.. Älskar det där jobbet, och skulle kunna jobba hela livet med det tror jag, eller iaf om man får jobba med dessa människor som man gör nu.

Ska även jobba lite nu i helgen, Lördag och Söndag, men då är det kortdag.

Idag lär jag iaf dammsuga, byta sängkläder i varenda jäkla säng och diska lite, sen kan vi nog tat lite chill, eller lär ju vika in rentvätt i garderoberna med, kom jag på. men det löser sig;)


Leffe,Billy,Benny och Lizzy<3


Nya åket;)

Allmänt
Bleka tänderna

Helgen= Jobb

Kategori: Allmänt

Hallå hallå, inte kunnat bloggat nå nu i helgen då jag jobbat natt i helgen, samt att den vakna tiden hade vi fullt upp, bland annat av 1års kalas;)

Denna vecka har pojkarna lov från dagis, så då ska vi passa på att mysa<3

Så nu ska jag sätta mig och kika efter nån liten födelsedags present till Benny, så det är klart tills han fyller 2år 6e december;)

Vi höres;)

Leffe,Billy,Benny och Lizzy<3 Allmänt
Bleka tänderna

Helgen!

Kategori: Allmänt

 
 
Halloj, har inte kunnat eller hunnit bloggat något nu under helgen, då datorn vart aningens upptagen av annat;) så som film och musik, men mest film till barnen, och min tele är störd så den går det inte att gå ut på internet på just nu för tillfället.

Men i helgen har vi inte gjort allt för mycket, eller jooo vi hade Linette och Simon här i Lördags, vilket var riktigt trevligt, och igår va vi in till Lindesberg och käkade en sväng.
justfan, åsså hade vi ju såklart lite bad av alla barnen också, då dem va alldeles kladdiga från godis och grejjer;)

Idag blir det folktandvården med Billy en sväng, men först blir det förbi banken innan jag ska hämta grabbsen på dagis.

På Fredag fyller våran lilla tjej 1år!!! vad fan tar tiden vägen?? kalvade jag inte lixom nyss???

Näe nu ska jag ta tag i disken, sen vila en skvätt med Lizzy, innan vi far mot banken.


Leffe,Billy,Benny och Lizzy<3
 
 
Allmänt
Bleka tänderna