Billy ,Benny,Lizzy och Mollys Morsa❤️

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, men mest om livet som 4 barns morsa<3

Äntligen!!!

Kategori: Allmänt

Nu är kidsens julklappar klara, så nu behöver vi inte tänka på de längre, utan bara ta de chill fram till jul;) eller har väll Leffes julklappar kvar, men de fixar man ju rätt snabbt;)

Denna dagen har gått nå läskigt fort:/ är ju snart dags att sätta igång med käket... Eftersom vi måste handla och inte har så mycket hemma, så blir de chicken bits och pommes.

Tur att Billy älskart, för då äter han troligtvis ordentligt, han är ju annars rätt dålig på att äta...

Näe nu ska jag röja undan lite, så de inte ligger leksaker över hela golvet:)


Leffe,Billy,Benny och Lizzy<3 Allmänt
Bleka tänderna

Slööö

Kategori: Allmänt

Idag känner jag mig nå sjukt jäkla slö!... Har rensat i lite kartonger, så vi blir av med lite bebiskläder som Lizzy ändå aldrig kommer använda... de vill säga pojkkläder.
Har även plockat lite disk, samt fixat lite tvätt... ska dammsuga v-rummet och övervåningen när darling kommer hem, då jag bara han med köket... justfan, toan ska dammsugas också... men de är snabbt fixat, då vi bor så jäkla trångt... hahahah.

Idag fick jag önska mat, och eftersom jag plockat och donat hela dagen, så får de bli pizza, orkar verkligen inte stå och laga mat idag hahaha.

Näe nu ska jag diska ur lite grytor och kastruller;)


Leffe,Billy,Benny och Lizzy<3 Allmänt
Bleka tänderna

Helloj

Kategori: Allmänt

Va med Lizzy till BVC i dag, för läkarkontroll och vikt och längd;) Lilla sessan börjar bli stor!!! 1månad gammal och väger nu hela 3715g och är 51,2cm<3 Billy och Benny fick under tiden vara hos min mor, då de är lite svårt att bubba in 2 små barn som inte kan gå själva, samt en busig 2 1/2åring med stark vilja helt själv. Idag har Billy vart så sjukt snäll under hela tiden vi va hos mamma, och gjorde inga bus mot Benny.. Benny är ju som vanligt lika snäll som alltid... Lizzy har börjat jollra en del;) skit gulligt, och hennes mage har blitt mycket bättre... Nu ska jag mysa lite med sessan, då grabbarna sover. Leffe,Billy,Benny och Lizzy<3 Allmänt
Bleka tänderna