Billy ,Benny,Lizzy och Mollys Morsa❤️

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, men mest om livet som 4 barns morsa<3

Punka...

Kategori: Allmänt

Aha vad har hänt sen sist jag skrev något här;) knappt nå alls hehe näe men jobbat lite och blir jobb i veckan med men är ledig iaf på Tisdag:)

Skulle ju vaxa benen nu i helgen, och blogga om hur det funkar, med veet spawax, men det får jag ta i morgon:) dö trött idag:)

Men vad har vi gjort idag? Typ inte ett skit förutom att vi tog en sväng till Linde för att handla lite, och kom hem med punktering... Och såklart va det på min kärlek oxå :( men men nu är Leffe iväg och försöker fixa det:) eller försöker gör han inte utan han FIXAR det:) min man han kan allt:)

Näe nu blir det fixa lite kvällsfika:)

Leffe,Billy,Benny ,Lizzy och Bebis<3
 
 
Allmänt
Bleka tänderna

Veet spawax

Kategori: Allmänt

Ajjemen idag fick jag hem mitt startkit från buzzador, där jag ska få prova veet spawax. Så i helgen när man har lite lugn och ro blir det till att vaxa lite ben:)

Nu har man världens förhoppningar att detta ska vara bra, så återstår att se hur det fungerar:)

Nu ska jag chilla lite:)

Leffe,Billy,Benny, Lizzy och Bäbis<3
 
 
 
Allmänt
Bleka tänderna

Bajsgrävare!! (Ordagrant)

Kategori: Allmänt

Ja alltså just ikväll har jag vart en redig bajsgrävare.. Hade stopp i avloppet i källaren.... Behöver jag säga att utåt varje avlopp i källaren så välde det upp bajsvatten... , Leffe lyckades få loss i ena, åsså va det bara 2 kvar.... Tillslut fick jag nog, så tog saken i egna händer... Satt först försiktigt och försökte peta ner wiren i avloppet, men inte fan kom jag längre än 1 meter kanske..... Så tillslut fick jag ännu mera nog och körde ner händerna och pressade igenom den där jävla wiren som tillslut kom ut där Leffe försökte lösa stoppet ifrån, så efter lite ryck och slit i wiren, och lite spolande med vatten så försvann stoppet och allt bajsvatten är nu borta:) thihi!!! Äntligen;)


Leffe,Billy,Benny,Lizzy och Bebis<3 Allmänt
Bleka tänderna