Billy ,Benny,Lizzy och Mollys Morsa❤️

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, men mest om livet som 4 barns morsa<3

Död...

Kategori: Allmänt

Behöver jag förklara hur jävla död jag är??

Igår kväll så fick Lizzy och Billy magsjuka, dem spydde ner sina sängar 2 gånger, Lizzy spydde ner hela hallgolvet och Billy spydde ett stråk mellan v-rum och toalett, då han skulle in och spy på toaletten, men mesta hamna isf i toan, duktig kille, börjar bli stor.

Men detta resulterade i en sen kväll, och jävligt tidig morgon, då Benny spydde ner sin säng i morse..... 2 gånger där oxå, dock inte alls lika mycket som de andra 2 och han spydde inge mer alls sen som tur var:)

Jag skulle ju igentligen ha jobbat idag, men det sket sig ju tack vare denna magsjuka...

Ah näe nu ska jag se på nån film...


Leffe,Billy,Benny och Lizzy<3
 

Alltså, nu är det så jävla trist väder så man knappt har ork att göra något alls...        
 
Just nu känner man sig faktiskt aningens deprimerad, hallå, jag vill lixom ha sol och värme nu, eller ahh de får väll gärna vara snö över jul, men sen så kan det försvinna, och värmen letar sig hit istället.
 
Vad har jag haft för mig idag då??
Jo idag har jag inte gjort nå vettigt alls, lämnat och hämtat barn på dagis, och sedan tryckt lite pepparkakor, samt vilat en stund..
Haha mitt liv är inte roligare än såhär när jag inte har barnen hemma, eller gubben såklart.
 
Har ett paket att hämta ut oxå från Buzzador, då jag nämligen ska Buzza vanish;) så om 1-2 veckor så blir det ett vanish inlägg, om vad jag tycker om det;)
 
Näe nu lär jag kika ut vad vi ska käka för något idag:) 
 
 
Vi höres;)
 
 
Leffe,Billy,Benny och Lizzy<3
 
 

 Febrig Billy<3
 
 
 
 
 
Allmänt
Bleka tänderna

Lindesberg

Kategori: Allmänt

Hejsan.
Idag va Lizzys andra heldag på dagis, och dem säger det, att de är som att hon inte gjort annat än att gått på dagis, hon verkar även vara skapligt omtyckt, vilket känns bra:)
 
Idag var jag in till Lindesberg, med min syster lite, och glodde. Vart en sväng på Mejk, tittin och willys. åhhh justja, en fika på 37an också såklart:)
 
I morrn blir det ytterligare ett besök i linde, då vi ska lämna in Lucy på kastration/sterilisering, känner verkligen att läget med kattbebisar inte är så himla passande just nu, och vi inte har tid för det.... tragiskt men sant...
 
Näe nu ska jag bädda ner Billy också:)
 
 
Leffe, Billy,Benny och Lizzy<3
Allmänt
Bleka tänderna

Halloj!

Kategori: Allmänt

Lämnat barnen på dagis, så blir till att hämta Lizzy vid 11 och pojkarna vid 13, ska bli skönt när Lizzy och pojkarna hämtas samtidigt, för nu blir det mest en jävla massa åka fram och tillbaka.

Men inskolningen går iaf bra, och Lizzy bryr sig inte alls om att jag inte är där, eller när jag försvinner;) mammas stora tjej<3

Näe nu måste jag ha något att äta innan jag storknar;)

Vi höres;)

Leffe,Billy.Benny och Lizzy<3 Allmänt
Bleka tänderna