Billy ,Benny,Lizzy och Mollys Morsa❤️

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, men mest om livet som 4 barns morsa<3

Mysig dag!

Kategori: Allmänt

Denna dagen har faktist vart otroligt mysig.

Vi va iväg på en liten tur till Fagersta och handlade lite, sedan vart det en långpromenad med picknick:)
Har spenderat typ hela dagen ute, Va förbi Eva och Börje en sväng, där Billy kladdade med massa vatten och gick och vattnade blommor;) haha, sötkotte<3

Åhh Billy har börjat prata jätte mycket nu så att man verkligen förstår vad han säger, Som bland annat, när vi satte oss i bilen och skulle åka, så sa han Mommo och moffa, antar att han ville dit och hälsa på dem. Men i morrn blir de en tur dit, och jag antar att han kommer bli lika lycklig som alltid när vi åker dit. Leffe får stanna hemma i morrn och vila upp sig lite, då han sovit så fruktansvärt dåligt, mitt hjärta<3

Sedan säger han, Jag vill inte ha, mmm va gott, puss puss, Älskar dig, god natt, Bil, och massor mer. Duktig kille är han iaf;)

Näe nu ska jag gå och sova lite, så jag orkar med morgondagen.

Leffe,Billy, Benny och lilla L<3 Allmänt
Bleka tänderna

Onsdag...

Kategori: Allmänt

Lite sådär halvtrött är man väll.... 06:30 tyckte Benny att vi skulle upp... Så nu sitter vi och väntar på att gubben i huset ska vakna, så jag kan ta en dusch... Sedan så ska jag väll försöka hitta på nå skoj, med Billy och Benny sen, aktivera dem lite, är väll tanken;)
Är bara så jäkla svårt att komma på någonting passande för dem båda att göra... Eller Benny lider ju inte av att sitta med bara;)

Näe nu ska jag mysa lite med Benny innan dem andra två sömntutorna vaknar...Leffe,Billy, Benny och Lilla L<3 Allmänt
Bleka tänderna

25+0

Kategori: Allmänt