Billy ,Benny,Lizzy och Mollys Morsa❤️

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, men mest om livet som 4 barns morsa<3

Förkyyld!

Kategori: Allmänt

Är ap-förkyld, trött och helt sluuut som människa haha! Vart en ganska slitsam natt då den stora pojken vaknade trettioelva gånger:/ Misstänker väll att de är mardrömmar, men dem är inte trevliga iaf.

Benny sitter här brevid och kollar på mig som jag vore dum i huvudet ungefär, haha men så fort jag säger något så skrattar han för fullt, lilleplutt.

Nu sur pojke, vi höres

Leffe,Billy och Benny Allmänt
Bleka tänderna

Kryssning!

Kategori: Allmänt

Va ju på kryssning i Lördags för att fira Susanne som fyllt 25år. Hade nå jävulskt kul måste jag säga!

Mår dock riktigt risigt nu, åkte på en helvetes förkylning, så kan knappt svälja min egen saliv, så nu kör jag stenhårt med Strepsils och nässpray, och hoppas på att jag snart mår lite bättre iaf.

Idag va jag, Leffe och grabbarna till avesta en sväng, va tvugna att köpa lite kläder till Billy, har även beställt lite kläder till honom som jag lär hämta i morrn, får passa på när leffe är ledig, så han kan ta grabbarna under tiden;)

Näe nu ska jag mysa lite med pojkarna<3

Leffe,Billy och Benny<3 Allmänt
Bleka tänderna

Trevligt...

Kategori: Allmänt

Natten till idag va fruktansvärt trevlig... Nog för att jag älskar att vara med mina barn, men att behöva springa in till Billy var 10e minut och försöka trösta honom hela natten va tamefan inte kul...

Undrar vad de är för något med min lilla prins:/ Troligtvis nattskräck, men fan alltså, undrar om de finns något sätt att bli av med skiten.

aja bara att bita ihop..

Nu är Billy ledsen så ska kolla upp vad de är för någe..


Leffe,Billy och Benny<3 Allmänt
Bleka tänderna