Billy ,Benny,Lizzy och Mollys Morsa❤️

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, men mest om livet som 4 barns morsa<3

Ledsen!

Kategori: Allmänt

Ledsen för att jag inte skrivit på ett bra tag, men har vart så jäkla mycket runt omkring nu, så har inte alls hunnit med mig själv ens... hinner knappt äta.

Men vad har hänt sen jag skrev sist... är väll typ att Benny fyllde 1år 6e December, och vi har vart med Lizzy på hörsel kontroll, och denna gången vart hon iaf godkänd:)

Igår körde jag en stor röjning här hemma;) Ska väll bara dammsuga lite, sen få gubben att ta med julgranen hem, så vi kan göra den lite fin;)

Näe nu ska jag slå in Bennys sista julklapp;) sen blir de lite mys innan maten ska kirras;)


Leffe,Billy,Benny och Lizzy<3 Allmänt
Bleka tänderna

Slökärring!

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart en riktig jävla slö-kärring, som inte gjort mer nytta än att plocka i diskmaskinen och skött om ungarna såklart. och jag känner att mer tänker jag inte göra idag.

Ikväll åker jag och kidsen till mina föräldrar, som jag nog nämnde igår, men vi kommer hem i morrn eftermiddag/kväll. så på Onsdag och Torsdag blir de att röjja av som fan här hemma, då Benny fyller 1år<3 tyckte lixom att jag fick honom nyss ju.

Vi har börjat med matlista här hemma igen, just för att de inte ska bli massa onödiga köp, samt att vi kan förbereda oss dagen innan, om något ska upp ur frysen bland annat.
Idag blir de något så jävla trist som pytt i panna... ingen höjdare men får duga, och man blir ju iaf mätt.

Näe nu lär jag byta blöjja på Billy ser jag;)


Leffe,Billy,Benny och Lizzy<3 Allmänt
Bleka tänderna

Mys!

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft en riktig mysdag i soffan, hela familjen, Leffe stod för maten idag, som va, Karlssons frestelse!! Svin gott!! I morgon ska jag och kidsen slagga hos mina päron, då jag ska till BVC med Benny och Lizzy. Benny ska vaccineras, hoppas han slipper feber efter de. Näe nu ska jag dra;). Leffe,Billy,Benny och Lizzy<3 Allmänt
Bleka tänderna