Billy ,Benny,Lizzy och Mollys Morsa❤️

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, men mest om livet som 4 barns morsa<3

Köping!!!

Kategori: Allmänt

Denna dagen har spenderats i Köping, då vi passat på att köra dit verkstadsgrejjor, beställa lyftar och däckmaskiner. Så snart drar det igång på riktigt:)

Lokalen var verkligen skit fin;) och mitt kontor lika så:)

I morgon ska vi tillbaka och börja montera upp grejor:) men kör nog en kortare monteringsdag i morgon dock, så barnen inte ska behöva vara allt för länge på dagis:)

Näe nu ska jag vara social med min man
Leffe,Billy,Benny,Lizzy och Bebis<3

 
 
 
 
 
 
Allmänt
Bleka tänderna

Tidigt...

Kategori: Allmänt

Vart en tidig morgon, då Lizzy vaknade 06:15, så vi har hunnit med både mysa, fixat kaffe och kokt ägg, så nu inväntar vi bara att de andra tre i detta hushållet ska vakna, men om jag får gissa så blir det väll runt kl 09;)

Idag tänker jag fasen ta mig egentid och göra något helt själv... Låg och grubblade inatt och kom på att jag aldrig gör något själv utan antingen barnen eller gubben.... Så nu behöver jag verkligen det, om jag ska palla med allt psykiskt.... Kan eventuellt hända att jag tar med mig Benny på mitt äventyr... Men vad de blir får vi allt se sen...

Näe nu ska jag busa lite med stinkiwinki<3


Leffe,Billy,Benny,Lizzy och Bebis<3
 
 
 
Allmänt
Bleka tänderna

Möte = en tvärdöd preggo häxa !!!

Kategori: Allmänt

Är som vanligt helt slut... Och allra helst blir jag så jäkla trött såfort det är något som gäller firman.... Är så sjukt mycket som måste fixas nu innan öppning... Och inte fan hjälper det att man är stor som ett hus, och svettas som ett jäkla bacon såfort man rör sig.

På måndag blir det en sväng ner till lokalen och börja fixa i ordning så det blir klart någon gång:)

Näe nu lär jag göra någon nytta...

Leffe,Billy,Benny,Lizzy och Bebis<3 Allmänt
Bleka tänderna