Billy ,Benny,Lizzy och Mollys Morsa❤️

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, men mest om livet som 4 barns morsa<3

Rs-Virus

Kategori: Allmänt

Jag som skulle uppdatera oftare..... Tyvärr vart de inte så då vi legat inlagda med Benny som fåttt RS-viruset.... Då han har fått andas in nån koksalt och adrenalin...

Han är fortfarande dålig och är jätte trött och har även feber plutten.Ett tips till er som vill undvika det... Ta inte med era bebisar in på fik, affärer eller gallerior!! Hålll de även ifrån folk som är förkylda, för detta skit är inte kul!!


Näe nu ska jag försöka sova. NattiLeffe, Billy och Benny<3 Allmänt
Bleka tänderna

Helt död..

Kategori: Allmänt

Jag är verkligen helt död känns de som, inte sovit helt hundra, Benny låg utanför sitt nest i natt och delade täcke med mig eftersom han hade sådan hosta och inte ville sova på något annat sätt, och jag som sover så dåligt åt de håller jag sov.

Men men, han trivdes iaf, och jag tyckte alla gånger de va mysigt;)

Näe nu ska jag ge honom lite käk, och krypa ner i soffan och glysa lite:)

Leffe,Billy och Benny<3 Allmänt
Bleka tänderna

Höll på att kvävas!

Kategori: Allmänt

Jag och leffe låg och kikade på film , och Benny låg brevid och började små hosta, och vi båda tänkte bara " Nej snälla säg inte att han håller på att bli sjuk han med" Får honom att somna vid 00:30 och går direkt efter de in på toa. Och hör snart världens vrål, aldrig hört Benny skrikit så förut, och Leffe försöker trösta, och sen blir de knäpptyst, och Leffe ropar på mig att jag ska skynda.

Då har Benny fått en hård slemklump i halsen och han va aldeles blå i ansiktet. tack oxh lov så fick leffe bort den!! Men nu får han sådana attacker till och från, så jag vågar knappt gå och sova:/


Leffe, Billy och Benny<3 Allmänt
Bleka tänderna