Billy ,Benny,Lizzy och Mollys Morsa❤️

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, men mest om livet som 4 barns morsa<3

Ledig dag + sjuka barn

Kategori: Allmänt

Har för en stund sedan vart och lämnat Billy vid bussen. Han avskyr verkligen att åka buss vintertid då han tycker de är så kallt att stå och vänta på bussen. En riktig fryslort de där❤️ 

Lizzy åkte på feber igår när hon var på dagis. Hon hade tydligen vart väldigt pigg och lekt jätte bra, fram tills på eftermiddagen efter att dem vart ute, då hade febern kommit som ett brev på posten, så Lizzy hade krypt ner i dagis soffa och sovit en stund. 
Såg även att Mollsan hade klet i ögonen, men hon har faktiskt trots de vart väldigt pigg. Dock så sov hon inge vidare bra i natt. Jag var  nog upp iaf 3 gånger och Leffe minst 1gång.

Jag ska ju igentligen jobba i morgon, men blir nog att vara hemma i morgon då Lizzy mår så dåligt som hon gör.... har en samlingsfakturering jag igentligen måste få gjord i morgon. Men Leffe kan nog lösa det via en liten telefonassistans. 

Nu måste jag ta hand om mina hjärtan❤️❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

Allmänt
Bleka tänderna

35 dagar kvar😍

Kategori: Allmänt

Idag är det bara 35 dagar kvar tills vi far till staterna igen😍 ni kan nog inte förstå hur mkt jag längtar😃 
Köpa lite bildelar, samt sola och njuta utav värmen😍🍾

Min njurbäckeninflammation har blivit mycket bättre, men de känns fortfarande en del, dock inte alls som när jag åkte in till läkaren tack och lov👌🏻

Idag har vart en lugn dag, funderar på att ta ett glas vin när kidsen gått och lagt sig. Men de återstår att se om jag känner nå sug efter ett glas då😂😂

Nu ska jag vara social med mina hjärtan😍

Puss 

(null)

Allmänt
Bleka tänderna

Vårdcentralen igår

Kategori: Allmänt

Igår var ju en jobbdag, men hade så sjukt ont. Kunde inte gå eller sitta ordentligt pga smärta, så fick en tid på vårdcentralen 13:20, visste ju att jag hade urinvägsinfektion... fick lämna urinprov, och jo urinvägsinfektion vart bekräftat, fick även lämna crp som var förhöjt, och sedan fick jag bekräftat att jag har njurbäckeninflammation.. 

Nu blir det äta antibiotika i 10 dagar och bara hoppad att detta ger sig snabbt, för just nu orkar jag inte med mig själv.

Får se om jag orkar med att jobba i morgon, men som de känns nu så orkar jag inte. 

Lär fixa lunch till barnen nu... 

Puss hej

(null)

Allmänt
Bleka tänderna